Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oznam

6. 4. 2008
Ty kr*** blba,jako proč tam prostě nedaš hermionu,jak vypada noemalně...Akorat Heryho tam maš jako jeho...OKAMŽITĚ TO SMAŠ,TO JE UPLNE POŠPINĚNI HERCU...A ESTĚ TAM MENAŽ ANGE A KATII A REMUSE A TONKSOVOU,A TENTO BLOGJ E STEJNĚ CELY UPLNĚ NA POS****...KR*** JEDNA,ZALOŽIŠ BLOG,A MAŠ NA NĚM UPLNY HO***...

Tohle se dnes
objevilo u galerie SBM, nebudu se k tomu nijak moc vyjadřovat, svůj názor už jsem napsala do komentářů u galerie. Ale pokud se bude znovu opakovat něco podobného a k tomu ještě někdo bude používat přezdívku někoho jiného, budu muset přejít k jistým opatřením. Tentokrát to ještě přejdu jen vymazáním komentáře, ale rozhodně si příště rozmyslete, co sem napíšete, protože přestože se někomu můžu zdát jako malá holčička, která se zalekne sebemenšího špatného komentáře, tak to se opravdu jenom zdá. No... záleží jen na vás, jaké bude vaše chování ke mně, takové bude moje k vám.
to Stella: Ty se nemáš za co omlouvat, ale upřímě, když jsem to četla, tak první dojem byl šok, říkala jsem si, co tak najednou? Ale pak jsem si přečetla tvůj komentář a pochopila jsem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

njn blbečci

Andy,19. 4. 2008 19:09

ti ci píšou takovíhle komentáře jsou ti největší chudáci co jsou... dokážou jenom kritizovat a sami se za nic nezmůžou... chtěl bych vidět, jak by podle nich měl blog vypadat... měl by bít naplněnej s odpuštěním pí**... rozhodně si z toho nic nedělej... a nakonec standartní otázka... kdy bude další kapitolka??? :-)

Arania Lown

Že si z toho děláš hlavu,10. 4. 2008 13:11

Člověk, který si dovoluje použít přezdívku někoho jiného je ubožák.
Nechápu, proč tě uráží. Jsou lidé, kteří tento blog mají rádi a rádi ho navštěvují. Ať kvůli povídkám, nebo obrázkům.
Pokud někdo, kdo nemá ani vlastní blog, nenechá adresu aby jsme se mohli podívat na jeho blog, tak ať mlčí.
Tyto komentáře byli už mnohokrát dány na spoutě blogů. Všichni tu dotyčnou osobu poslali do háje. Pokud chce člověk kritizovat, tak jsou jemné způsoby, kterými to jde.
Lidé, kteří zesměšňují a úrážejí jsou ubožáci, kteří si myslí, jak jsou drsní jak jsou dokonalí, že kritizují ostatní, ale kritiku sebe samotných už nesnesou.

Ary

Zas jeden takovej...

Mozkomor,7. 4. 2008 18:05

Nechápu, proč někdo dává takovýhle komentáře. Dobře, jsem schopen vyjádřit svůj nesouhlas, ale neudělám to tak, že na každej řádek tam bude jeden vulgarismus... A ještě takhle pošpinit "jméno" někoho jiného. Takovej člověk je opravdu... teď nevim co napsat, aby tenhle koment neskončil s hvězdičkama. Nejspíš... ubožák. Artur má pravdu, tenhle člověk nerojevil zrovna ani základní inteligenci.
Katren, nic si z něj nedělej.

ahoj

artur,6. 4. 2008 23:08

no ja jsem ten "koment" sice nečetl ale asi jsem videl horší
sice se mne netýkali ale podívejse na komentáře ke správám v ruubrice : Novinky.cz
a to teprve uvidíš (spíše počteš) "vysoce kvalitní komentáře"
ja osobně tam chodim se přesvěčit že já a čeština nejsme kamarádi ale někteří tamní " pisatelé komentů" z češtinou uplně válčí
a ta "jadrná čeština" toje krása
:-)

jo jinak bylo to tam tak "přátelské a férové prostředí" že ke zprávám o "něčí smrti" radši autoři rovnou zablokují diskuzi

;-)

Katren (Kat),6. 4. 2008 22:07

mě to nerozhodilo, jen se mi moc nelíbí slovník, který ten někdo použil a to jak na mou osobu, tak i ihledně těhlech stránek, jak už jsem psala, stene se to ještě jednou a zavedu menší opatření

ahoj

artur,6. 4. 2008 20:03

to chce klid už vícekrát jsem napsal že takovýmy "komentáři" se nemáš nechat rozhodit
ti co píšou takové "komentáře" jsou vlastně chudáci
bez fantazie a rozhledu hlavně inteligence .
protože úroveň "ineligence" se také projevuje tolerancí něčeho co se mi nelíbí .
také takovým "lidem" doporučuji to co řekl V.Železný v době kdy byl ředitel " TV NOVA" , upravím to aby to "sedělo na tenhle případ" :
"komu se nelíbí to co je napsánov povídce tak ať to nečte a neuráží "
a katren tobě doporučuju nenech se tím rozhodit
:-)