Jdi na obsah Jdi na menu
 


No fuj..

15. 9. 2008
  Ale ten dnešní už je za mnou :) teď už jen udělat věci na zítra, něco se trošku naučit a pak už jen čekat, až se někdo připojí.
  Abych pravdu řekla, tak dnešek byl vážně strašně pomalý, nejen, že jsem ve škole tvrdla od rána až do čtyř, ale hlavně se mi stýská a nejraději bych sedla na autobus a odjela, jenže to vážně nemůžu a nebudu vyjmenovávat proč, protože vás nechci nudit ještě víc než teď..
  Tak ale pochlubím se :D.. jsme dneska psali z chemie a pan učitel (nj, k němu mám respekt, protože je to moc hodnej kluk, který mi na konci osmičky přilepšil :)) a já dostala jedničku.. plný počet bodů, no chápete to? Asi jo *zamyšleně se podívala na plechovku od zera*, ale já vážně ne..
  Myslím, že je nejvyšší čas skončit, protože kdo ví co by mě ještě napadlo napsat.. teď mě tak napadlo.. :D:D.. že vám napíšu důvod, který mě k tomuto článku vedl.. tak za prvé se nudím, za druhé.. *v hlavě jí to šrotuje o sto šest, aby něco vymyslela* abych vám řekla, že s další částí k Talismanu jsem nijak nepohnula a za třetí.. :D:D.. přeju všem školákům velký, ale jako fakt velký úspěchy.. ať už vás letos čeká cokoliv.. přímačky, maturita, taneční, no ale prostě všem jen ty nejlepší výsledky.. a těm kteří už pracují, tak těm přeju ty pracovní úspěchy no..
  A už opravdu.. tak na shledanou..
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

JJJJJ

*Stella*,1. 10. 2008 14:32

Nj mě čekaj taneční-ae hip hop:D