Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ahoj :)

7. 2. 2010
  Chtěla bych se omluvit, že jsem tenhle víkend nic nepřidala, popravdě jsem chtěla, opravdu chtěla psát, ale úplně jsem zapomněla na společnou oslavu narozenin mámy a táty. Doufám, že chápete, že to prostě nešlo schovat se před všema do pokoje a psát, když vypustím, že to je dost neslušné, tak bych ani neměla dostatek klidu. Na druhou stranu nechápu, proč ten jejich věk chtějí tak strašně oslavovat (???). Samozřejmě si dělám legraci, prostě narozeniny.
  Jak to bude příští víkend ještě nevím, ono když se u nás neslaví, tak je zas Valentýn :D ne že bych se netěšila, to já zas jo, i když nejsem zrovna největší zastánce tohohle svátku. No uvidím, třeba mě miláček bude inspirovat :-*
  A nakonec se chci ještě zeptat, jak jste spokojeni s novým designem. Jsem otravná, já vím, ale prostě mě to zajímá, i když se to asi nedovím, když to píšu až nakonec "dopisu", protože po předchozím odstavci jste to už vypnuli :D
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

Katren,13. 2. 2010 14:23

trošku jo :D ale já si nemohla pomoct, ta žlutá se mi prostě líbila :D

Koment

Dymer,11. 2. 2010 22:02

Stránky jsou dle meho nazoru dobre rozpracovane,ikdyz nejsem expert na stranky prijdemi ze je to takovy.. hmn podzimovy .)

:-)

Katren,8. 2. 2010 19:58

děkuji za odpovědi :)
Veronika: jéé, to jsem ráda, i když občas to je dost zmatený :D
Lilly: pokusím se ;)
artur: samozřejmě, že nejdůležitější jsou písmenka :D ale ono si kolikrát řekneš "ježiš, co je to za stránky, to bude příšernej autor"
jinak ještě jednou děkuji :) potěší to, když na svou vlastní práci slyšíte chválu :)

ahoj

artur,8. 2. 2010 18:24

k přidavání ja jsem trpělivý nekteré poslední članky jsem ješte nečetl proste nestíhám

k novemu vzhledu není to špatné ja se ale musím přiznat že ktobe chodím kvuli čtení tvých povídek takže je je promne prioritní vzhled stranky za "písmenkama"

takže vpoho

skvělý

Lilly,8. 2. 2010 14:40

Mě se taky moc nový vzhled líbí. A těším se až něco napíšeš.

Zdravím

Veronika,8. 2. 2010 9:07

Mě se nový vzhled stránek líbí moc. A vždy si čtu vše co sem přibyde.