Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prolog

8. 5. 2008
Pohlédl do zrcadla, byl to skoro rok, co opustil své přátele a přidal se k vlkodlakům. Proč vlastně přistoupil na jejich dohodu? Už si nevzpomínal, i když možná... Možná, že věděl proč je všechny opustil, proč opustil Tonksovou, která se vzpamatovávala z Remusovi smrti, paní Weasleyovou, která přišla o celou rodinu kromě Billa a Freda, Nevilla, jenž přišel o Lenku a starou paní Longbottomovou. A hlavně, proč opustil Hermionu, dívku, teď už vlastně ženu, která za ním vždy stála a byla u něj, když se probudil z noční můry, kde viděl znovu a znovu umírat, Cedrika, Siriuse a Rona. A hlavně ženu, která jako jediná byla v jeho srdci. Všechny je opustil a nechal, aby se s tím vším vyrovnali sami a to jen proto, že on se smrtí Pána zla ztratil důvod žít. Věštba byla vyplněna, udělal to, kvůli čemu se narodil, už neměl žádný životní úkol, který by měl udělat. Aspoň to si tehdy myslel, teď už věděl, jak moc se mílil. Měl pro co žít, stále tu totiž byla ona. Až zde splní svůj slib, tak se vrátí. Pevně se podíval na svůj odraz v zrcadle, už nebude utíkat.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

čau

petr,9. 5. 2008 7:54

vypadá to dobře

ahoj

artur,8. 5. 2008 23:36

hm.. zajímavé jen mám obavu aby jsi to "všechno "stíhala
jak jsem jednou napsal "vruonovi" není potřeba psát "několik "povídek z různýma "nápadama" když to vše jde napsat vrámci jedné povídky .
zatím se stoho prologu nedá usuzovat jak se to bude rozvýjet ale věřím že by to šlo "zakomponovat" do stávajících povídek ale jak jsem také "tehdy" napsal "vruonovi" jeto věc autora

já sám budu nadšený jestli budeš stíhat psát několik povídek ve tvé kvalitě
chci ti věřit že to stihneš , ale přece je tam trochu pochybností
hlavní je aby jsi se dostala z "deprese" a byla v pohodě .

:-)

Hmm..

Emík,8. 5. 2008 20:03

Tak zní to velice velice zajímavě, takže jsem na to zvědavá a docela se těším :-)

teda

Lucy,8. 5. 2008 16:50

vypada to dost zajímevě! Jsem zvědavá na 1.kapitolu. a taky jsem zvědavá na další kapitolu od Talimanu :D tak se měj

Wow

Arania Lown,8. 5. 2008 16:49

Krátký prolog, velice zajímavý.
Doufám, že se tu brzy objeví nová kapitolka, jsem na to velice zvědavá.